helderziende vertelt over edelsteen Angeliet

edelsteen Angeliet

Angeliet is een prachtige lichtblauwe edelsteen die vrede en sereniteit brengt. Gebruikt voor communicatie, bescherming en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Angeliet | Gratis Helderziende Edelsteen Angeliet | Gratis Helderziende

edelsteen Angeliet

angeliet

Edelsteen Angeliet is een unieke en krachtige steen die gelinkt wordt aan het verhogen van bewustzijn en spirituele groei. Het wordt ook beschouwd als een steen van verlossing en bevrijding, en wordt vaak gebruikt om emotionele en spirituele blokkades op te lossen.

Wereldkaart herkomst edelsteen Angeliet | Gratis Helderziende
Angeliet gewonnen uit de bodem van Mexico | GratisHelderziende Angeliet gewonnen uit de bodem van Rusland | GratisHelderziende Angeliet gewonnen uit de bodem van Peru | GratisHelderziende Angeliet gewonnen uit de bodem van Madagaskar | GratisHelderziende
Mexico is een rijke bron van edelstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende edelstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige edelstenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze edelstenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Peru staat bekend om zijn prachtige edelstenen die worden gevonden in de Andes-bergen. De grond bevat een overvloed aan mineralen, waardoor het een ideale locatie is voor het winnen van edelstenen. Veel van deze stenen worden gebruikt voor hun helende en spirituele eigenschappen.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van edelstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van edelstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de edelstenen een unieke charme hebben. Veel van de edelstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Angeliet

Angeliet wordt geassocieerd met de verhoogde communicatie met engelen en geascendeerde meesters, en wordt beschouwd als een krachtige steen voor spirituele groei en ontwikkeling. Het wordt ook beschouwd als een steen van verlossing, die emotionele blokkades en beperkingen kan opheffen en helpt bij het vinden van innerlijke vrede en verzoening. Angeliet bevordert ook liefde, licht en vrede, en ondersteunt in het manifesteren van dromen en doelen.
Angeliet is een soort Anhydriet en is een calcium- en natriumzout van sulfaat. Het is ontstaan ​​uit verstoven en samengeperste laagjes van versteend algen en zeepleisteren.
Angeliet wordt beschouwd als een krachtige steen voor het hartchakra en het derde oogchakra. Het helpt bij het uitlijnen van deze chakra's en verhoogt het bewustzijn en de intuïtie. Het hartchakra wordt ook versterkt, wat resulteert in verhoogde liefde, compassie en begrip voor anderen.
tentoon edelsteen Angeliet | Gratis Helderziende edelsteen Angeliet | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen