helderziende vertelt over edelsteen Larimar

edelsteen Larimar

Larimar is een zeldzame edelsteen uit de Dominicaanse Republiek. Het heeft een hemelsblauwe kleur en wordt geassocieerd met vrede en rust.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Larimar | Gratis Helderziende Edelsteen Larimar | Gratis Helderziende

edelsteen Larimar

larimar

Wereldkaart herkomst edelsteen Larimar | Gratis Helderziende
Larimar gewonnen uit de bodem van Dominicaans republiek | GratisHelderziende
De Dominicaanse Republiek is een land waar verschillende soorten edelstenen worden gevonden. De meest voorkomende edelstenen in dit land zijn edelsteen Larimar, larimar en blauwe steen. Er wordt al vele jaren in de mijnen van de Dominicaanse Republiek gewonnen naar deze edelstenen.

Eigenschappen van edelsteen Larimar

Larimar is een zeldzame edelsteen die afkomstig is uit de Dominicaanse Republiek. Het is een steen die bekend staat om zijn kalmerende en rustgevende energieën en kan ons helpen bij het vinden van innerlijke vrede en sereniteit. Larimar kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst en kan ons helpen bij het bevorderen van ontspanning en slaap. Het is een steen die ons kan helpen bij het versterken van onze communicatie en ons vermogen om ons uit te drukken op een heldere en effectieve manier. Larimar kan ook ons helpen bij het versterken van onze intuïtie en het openen van ons derde oog chakra.
Larimar is een zeldzame variant van pectoliet en heeft een chemische samenstelling van NaCa2Si3O8(OH). Het is een relatief zachte steen, met een hardheid van 4,5-5 op de schaal van Mohs. Larimar wordt gevonden in vulkanische gesteenten en wordt gekenmerkt door zijn prachtige blauwe en witte kleuren.
Larimar wordt geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra) en het derde oog chakra (zesde chakra). Het keelchakra heeft invloed op onze communicatie en ons vermogen om onszelf uit te drukken op een heldere en effectieve manier. Het derde oog chakra is geassocieerd met onze intuïtie en ons vermogen om verbinding te maken met ons hogere zelf en de spirituele wereld. Larimar kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vinden van innerlijke vrede, sereniteit en een heldere communicatie.
tentoon edelsteen Larimar | Gratis Helderziende edelsteen Larimar | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen