helderziende vertelt over edelsteen Maansteen

edelsteen Maansteen

Maansteen is een prachtige edelsteen met een parelmoerachtige glans. Het helpt bij het bevorderen van intuïtie en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Maansteen | Gratis Helderziende Edelsteen Maansteen | Gratis Helderziende

edelsteen Maansteen

maansteen

Wereldkaart herkomst edelsteen Maansteen | Gratis Helderziende
Maansteen gewonnen uit de bodem van Brazilie | GratisHelderziende Maansteen gewonnen uit de bodem van India | GratisHelderziende Maansteen gewonnen uit de bodem van Madagaskar | GratisHelderziende Maansteen gewonnen uit de bodem van Sri lanka | GratisHelderziende
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van edelstenen, waaronder edelsteen Maansteen, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze edelstenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van edelstenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

India is een van de grootste producenten van edelstenen ter wereld. Veel van deze edelstenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De edelstenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van edelstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van edelstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de edelstenen een unieke charme hebben. Veel van de edelstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

Eigenschappen van edelsteen Maansteen

Maansteen is een mystieke steen die bekend staat om zijn krachtige kalmerende en emotioneel balancerende eigenschappen. Het is een steen die ons kan helpen bij het loslaten van stress en angst, en ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en harmonie. Maansteen kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze intuïtie en ons gevoel van zelfbewustzijn. Het is een steen die ons kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en ons kan helpen bij het vinden van positieve energieën en gevoelens van hoop en optimisme.
Maansteen is een kalium-aluminium-silicaat en behoort tot de veldspaatgroep. Het heeft een hardheid van 6-6,5 op de schaal van Mohs en komt voor in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, perzik en blauw. Maansteen bevat soms insluitsels van mineralen zoals albiet en orthoclase.
Maansteen wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op ons vermogen om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken, terwijl het kruinchakra ons verbindt met hogere spirituele energieën. Maansteen kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons spirituele bewustzijn en onze intuïtieve vaardigheden. Het kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze emotionele balans en ons gevoel van innerlijke rust en harmonie.
tentoon edelsteen Maansteen | Gratis Helderziende edelsteen Maansteen | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen