Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Annick
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Aanrader. Deze dame heeft een gave en ben zo blij met haar nuchtere en eerlijke inzichten. Altijd de spijker op zn kop. Ze geeft enorm vertrouwen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Annick   Ervaring van Anoniem met helderziende Annick   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Beste Annick, sorry maar de lijn werd plotseling verbroken. Bedankt. Je bent heel goed. Ze ziet de dingen zoals ze zijn zonder dat ik wat zeg. Je bent heel eerlijk. Ik weet dat het van lange duur is en dat ik geduld moet hebben.
Thx Kat.




Ervaring van Kat met helderziende Annick   Ervaring van Kat met helderziende Annick   Ervaring van Kat geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Lieve Annick, ik heb het volste vertrouwen in jouw kaarten. Je hebt het altijd goed. Liefs, Angelique.




Ervaring van Angelique met helderziende Annick   Ervaring van Angelique met helderziende Annick   Ervaring van Angelique geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Lieve Annick,
Wauw, jij bent echt goed. Ik heb jou een poos geleden gebeld en wat jij toen zei, daarvan zijn al dingen uit gekomen. Vandaag 6/10 belde ik jou voor een update en je zit er weer bovenop gewoon. En de dingen van vorige x die zijn uitgekomen, heb je nu niet genoemd omdat dat al achter mij ligt. Wat jij zegt, klopt. Het is wel moeilijk dat ik nog geduld moet hebben om met hem samen te zijn. Maar ik vind het fijn dat jij eerlijk bent. Hij is eerst dingen uit het verleden aan het op lossen. Ex en kind, financien, voor zichzelf beginnen en woonruimte.
Dank je Annick. Ik bel jou snel weer.
.




Ervaring van A met helderziende Annick   Ervaring van A met helderziende Annick   Ervaring van A geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Dag Annick, Hartelijk dank vr het fijn gesprek van daarnet. We zaten meteen op dezelfde golflengte,mijn wanhoop werd minder. Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Annick   Ervaring van Myriam met helderziende Annick   Ervaring van Myriam geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Medium Annick is een topmedium. Ook al ben ik niet de makkelijkste wat de vragen betreft, is zij een van de enigen die mij een juist beeld van en een duidelijk inzicht in situaties weet te geven.
De manier waarop ze het doet getuigt van integriteit en een diepe liefde voor de materie. Bedankt Annick.




Ervaring van Lies met helderziende Annick   Ervaring van Lies met helderziende Annick   Ervaring van Lies geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Hi Annick. Dank opnieuw voor het gesprek net, helaas weinig tegoed. Het gesprek over mijn zoon heeft mij erg goed gedaan en was idd iets waar ik mij onbewust zorgen over maakte. Heel veel helderheid en kan dit goed plaatsen. Ik kan nu met een gerust gevoel samen met hem het aankomende volgend schooljaar beginnen. Was fijn om met je te praten en ik stuur je morgen een berichtje. Dank nogmaals. Groeten.




Ervaring van Rita met helderziende Annick   Ervaring van Rita met helderziende Annick   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Een heel mooi gesprek gehad waarin je hetzelfde bevestigde als je collega en je stelde mij ook meteen gerust. Ik ben overtuigd dat je voorspellingen gaan uitkomen.




Ervaring van Sabrina met helderziende Annick   Ervaring van Sabrina met helderziende Annick   Ervaring van Sabrina geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick Annick Annick. Ik weet niet hoe je het doet maar wauwwwwwww.




Ervaring van Nuria met helderziende Annick   Ervaring van Nuria met helderziende Annick   Ervaring van Nuria geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Hallo mevrouw, bedankt voor uw gesprek. Mijn krediet was helaas op. Laat het u nog weten als ik een nieuwe baan krijg.
Groetjes, Astrid.




Ervaring van astrid met helderziende Annick   Ervaring van astrid met helderziende Annick   Ervaring van astrid geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Meerdere malen heb ik u gebeld. Je bleef bij je standpunt dat ik toen voor onmogelijk hield. Eindelijk maanden later ben ik heel opgelucht dat jouw kaarten de waarheid spraken. Je bent een top medium en ik ben zeer blij. Ik bel je nog. Groetjes S.




Ervaring van S.b met helderziende Annick   Ervaring van S.b met helderziende Annick   Ervaring van S.b geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Op 4/2 een gesprek mogen hebben met Annick. Heel moeilijk om onder woorden te brengen hoe waardevol dit gesprek was. Ik zat helemaal vast, ik was op zoek naar voorspellingen, maar heb daarbij ook veel constructieve inzichten gekregen. heel zuiver. Kreeg letterlijk kippenvel over hoeveel je wist van mijn situatie zonder dat ik iets moest zeggen. Je gaf me hoop, maar vooral ook veel kracht om dingen werkelijk te veranderen.
Iedereen zou je een keer moeten bellen als cadeau voor zichzelf in 2019.

Dank je wel voor Alles.




Ervaring van E met helderziende Annick   Ervaring van E met helderziende Annick   Ervaring van E geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  In 1 woord geweldig. Zoveel details, informatie, in dezelfde lijn als wat jouw collegas ook hebben voorspeld. Dit heeft mij erg goed gedaan. Ik hoop je vaker te kunnen spreken. Dank. Groet Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Annick   Ervaring van Rita met helderziende Annick   Ervaring van Rita geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  bedankt voor de kaartlegging. Ik voel me terug rustig en heb vertrouwen in je legging daar je steeds uiterst correcte voorspellingen hebt gedaan in het verleden. ik bel je zeker nog wanneer ik je nodig hebt .




Ervaring van s met helderziende Annick   Ervaring van s met helderziende Annick   Ervaring van s geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Dank je Annick voor het hele fijne en duidelijke consult. Jij bent een aanrader voor iedereen.




Ervaring van Magda met helderziende Annick   Ervaring van Magda met helderziende Annick   Ervaring van Magda geplaatst op 6 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Ik heb u vanochtend gesproken met de vraag over de liefde. U kreeg geheel iets anders door. Iets met een financiele kwestie wat te maken had met het buitenland en de slang. Ik kon het toen niet plaatsen. Maar u heeft gelijk gehad. Deze middag is uw voorspelling nog uitgekomen. Ik bel u zeker nog een keer terug.




Ervaring van Daniella met helderziende Annick   Ervaring van Daniella met helderziende Annick   Ervaring van Daniella geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Lieve Annick, ik heb je nu een aantal keren gesproken, je bent echt een aanrader en na de gesprekken voel ik mij zo wel beter. Je bent echt een TOPPER.
Dankjewel voor de mooie inzichten, ik ga ermee aan de gang.ik ga je snel weer bellen xxxx liefs B.




Ervaring van B. met helderziende Annick   Ervaring van B. met helderziende Annick   Ervaring van B. geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Erg goede kaartlegster. Helder en duidelijke antwoorden. Helaas waren de belminuten op :-(.




Ervaring van Dee met helderziende Annick   Ervaring van Dee met helderziende Annick   Ervaring van Dee geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden