Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lili
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Bedankt lieve Lili jij bent de bovenste beste, bedankt voor je steun. Zonder langdradig te zijn gaf je duidelijk aan wat op mij afkomt. Jij bent zeker bij de beste op deze lijn. Bedankt voor de hulp nu ik het zo moeilijk heb X.




Ervaring van R met helderziende Lili   Ervaring van R met helderziende Lili   Ervaring van R geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lieve Lili, een tijdje terug had ik een kleine aanrijding met de wagen. Je zei dat ik geen gevolgen ging hebben voor me. Na enige tijd meldde de tegenpartij dat ze de documenten toch bij de verzekering gingen binnenbrengen. Ik was dus zeer teleurgesteld. Echter nu, een 3mnd later, krijg ik bericht van de verzekering dat de tegenpartij akkoord gaat met een rug-aan-rug regeling, dit wil zeggen ieder betaald zijn eigen schade. Je had dus wel gelijk. Net zoals zovele keren. Een echte topper. Bij deze wil ik je dan ook bedanken voor al de steun die je me al geboden hebt en ik blijf geloven in mijn grootste hoop die volgens jou zal uitkomen. Liefs een heel frequente beller en grote fan, C.




Ervaring van C. met helderziende Lili   Ervaring van C. met helderziende Lili   Ervaring van C. geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Bedankt lieve Lili om er altijd te zijn voor mij. Je geeft mij troost en sterkte om uit deze moeilijke periode te geraken. Je bent zeker 5 sterren waard en zelfs meer. Groetjes Rita .




Ervaring van Rita met helderziende Lili   Ervaring van Rita met helderziende Lili   Ervaring van Rita geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lieve Lili, je zat er weer boenk op dat we elkaar dit weekend zouden zien . dank voor je luisterende oor, dat je er steeds opnieuw voor me bent en je voorspellingen die kloppen als een bus. Dankzij jou blijf ik geloven dat X er op een dag weer voor me zal zijn . Dankjewel. Liefs C.




Ervaring van Caroline met helderziende Lili   Ervaring van Caroline met helderziende Lili   Ervaring van Caroline geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lili bedankt voor je steun in deze moeilijke periode in mijn leven.




Ervaring van Ineke met helderziende Lili   Ervaring van Ineke met helderziende Lili   Ervaring van Ineke geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Ik heb deze Dame al twee maal gebeld . ik wil u bedanken voor u eerlijkheid . geduld en goede advies u heeft een klant erbij .




Ervaring van R met helderziende Lili   Ervaring van R met helderziende Lili   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dankje voor je snelle reactie, het heeft me enorm opgelucht. Ik ga je zeker nog contacteren. Dankje.




Ervaring van Vanessa met helderziende Lili   Ervaring van Vanessa met helderziende Lili   Ervaring van Vanessa geplaatst op 30 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lilly is een toppertje. .




Ervaring van Mt met helderziende Lili   Ervaring van Mt met helderziende Lili   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Geachte Lili,
Bedankt voor uw snelle consult. Bij deze weet ik meer doelgericht orde op zaken te stellen zonder paden te volgen die op niets uit komen. Uw consult was hierbij een goede hulp, met dank.




Ervaring van Guybert met helderziende Lili   Ervaring van Guybert met helderziende Lili   Ervaring van Guybert geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dank je wel voor de heldere uitleg. Ik heb er veel aan.




Ervaring van Ilse met helderziende Lili   Ervaring van Ilse met helderziende Lili   Ervaring van Ilse geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dank je medium Lili, ik zat niet lekker in mijn vel. maar ik ben wel heel blij met het consult. en nu op naar de toekomst.




Ervaring van anoniem met helderziende Lili   Ervaring van anoniem met helderziende Lili   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lieve Lilli,
Hartelijk dank voor je eerlijke opheldering.
Straks ga ik direct doen wat je adviseerde.
Wat een openbaring.
Ik ben je oprecht dankbaar.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Elsa met helderziende Lili   Ervaring van Elsa met helderziende Lili   Ervaring van Elsa geplaatst op 17 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lili Ik vond je consultatie heel positief en interessant. Je combinatietechniek via inzicht astrologie en kaarlegging. Wat je zei hierover voelde erg goed aan. Dankjewel.




Ervaring van VISJE met helderziende Lili   Ervaring van VISJE met helderziende Lili   Ervaring van VISJE geplaatst op 11 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lili heeft me de afgelopen maanden bijgestaan met superadviezen. Ze krijgt direct door wat er aan de hand is en dankzij haar heb ik toch wel de stappen kunnen zetten om mijn leven terug in de vooruitgang te krijgen. Een hele wijze dame die meer ziet en weet. Nu op naar een nieuw hoofdstuk, of beter een nieuw boek. Nieuwe job, nieuwe woning. Ik weet dat er nog problemen komen met huidige woning maar we zijn op de goede weg. Niets houdt me nog tegen. Dankjewel lieve Lili.




Ervaring van Val met helderziende Lili   Ervaring van Val met helderziende Lili   Ervaring van Val geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lieve Lili, bedankt voor de mooie en goede voorspellingen. Alles wat je voorspeld hebt is uitgekomen. Dikke kus.




Ervaring van Diana met helderziende Lili   Ervaring van Diana met helderziende Lili   Ervaring van Diana geplaatst op 3 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  heel erg bedankt, ik verstond je heel goed. toen ik vroeg wat , was mijn moeder dingen aan vragen dat ik niet verstond. je bent kort en krachtig en goed, heel erg bedankt, ook van mijn moeder xxx.




Ervaring van sonja met helderziende Lili   Ervaring van sonja met helderziende Lili   Ervaring van sonja geplaatst op 1 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dank u wel voor uw eerlijkheid!
Ik zal proberen te achterhalen hoe dat ''in het buitenland'' zit, zonder iemand ermee te schaden.
Ik heb veel aan uw gesprek gehad! U steunde mij. U gaf er ook blijk van dat u mij begreep zonder boosheid. Eigenwijs ben ik wel , vind ik.
U bent echt lief!
Volgende keer bel ik weer.
Dank u wel voor u en voor uw duidelijk gebleken gaven.




Ervaring van Elsa met helderziende Lili   Ervaring van Elsa met helderziende Lili   Ervaring van Elsa geplaatst op 29 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lili is een geweldig medium. Ze omschrijft precies datgene wat er speelt of gaat spelen zonder automatisch op het onderwerp liefde te springen of bv een zakelijke of financiĆ«le situatie in een te krap liefdesjasje proberen te proppen. Ook waardeer ik dat je mij nooit aan het lijntje probeert te houden. Kortom ik heb eerst aan je getwijfeld maar na teruglezen van je voorspellingen kan ik alleen maar zeggen; chapeau.




Ervaring van RM met helderziende Lili   Ervaring van RM met helderziende Lili   Ervaring van RM geplaatst op 17 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dank je wel weer hoor lieve Lili! Je bent een schat!




Ervaring van leeuwtje met helderziende Lili   Ervaring van leeuwtje met helderziende Lili   Ervaring van leeuwtje geplaatst op 15 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lili, bedankt voor de steun de afgelopen weken en maanden, ik hou mij vast aan datgene wat je me verteld en wat je ziet voor de komende periode. Ik hoop en geloof er zeker in dat het allemaal uitkomt.




Ervaring van Marc met helderziende Lili   Ervaring van Marc met helderziende Lili   Ervaring van Marc geplaatst op 9 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Supermedium!!!!!




Ervaring van Lindes met helderziende Lili   Ervaring van Lindes met helderziende Lili   Ervaring van Lindes geplaatst op 4 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lieve Lilly is oprecht zuiver en eerlijk en geeft snel duidelijkheid en overzicht en geeft je snel en kort en duidelijk antwoord en dat waardeer ik zeer. Echt Lil jij hebt een gave van God gekregen en krijgt van hem door ,eigenlijk geen kaartjes of niks nodig, krijgt door wat nodig is en je brengt snel rust en geeft tips en tops en inzicht. Mooi , puur en top, wens je ook heel veel liefs en Gods zegen groetjes lief klein engeltje




Ervaring van Lief klein engeltje met helderziende Lili   Ervaring van Lief klein engeltje met helderziende Lili   Ervaring van Lief klein engeltje geplaatst op 19 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Ik heb je al vaak s morgens in de vroegte gebeld om steun en inzichten te bekomen... En die geef je op zo 'n rustige zachte wijze, dat je er voor zorgt dat mijn innerlijke rust wederkeert. En je readings, ik weet dat ze uitkomen... Bedankt Lili, je bent werkelijk een oprecht zeer goed medium.




Ervaring van C met helderziende Lili   Ervaring van C met helderziende Lili   Ervaring van C geplaatst op 29 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dank je wel Lili , ons gesprek heeft me goed gedaan . Liefs x




Ervaring van Ingrid met helderziende Lili   Ervaring van Ingrid met helderziende Lili   Ervaring van Ingrid geplaatst op 18 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dankjewel lieve Lili, voor de super reading! Onmiddellijk gaf jij klare en duidelijke antwoorden. Ik ga je zeker nogmaals contacteren als ik het niet meer zie zitten! Je bent 1 uit de 1000! Doe zo verder! Dit zal je zeker door je medemens in dank worden afgenomen. Thanks, Lili!




Ervaring van Brigitte met helderziende Lili   Ervaring van Brigitte met helderziende Lili   Ervaring van Brigitte geplaatst op 14 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Na jou kaartjes was ik van mijn melk. Ik vroeg je om een algemene legging. Hoe snel jij mijn verleden zag. Wow echt knap. Jij zit hier op je plaats straffe madam. Nu nog de toekomst afwachten....




Ervaring van Bezige bij met helderziende Lili   Ervaring van Bezige bij met helderziende Lili   Ervaring van Bezige bij geplaatst op 27 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Wat ik maf vind, is dat niet veel mensen van jouw bestaan af weten.. Jij blijft zuiver.. Ik heb je in juni gesproken en toen gaf je aan dat in eind sept en begin okt een begin relatie zou zijn. Gisteren zei je dat ook, want dan neemt ex weer contact op en dat is het al een beginnetje,.. Wat ik ook fijn vindt is dat je zelf begint dat hij bindingsangst heeft, zonder dat ik iets zeg en dat hij te rationeel is,.. Dat klopt helemaal! Ik wacht het gewoon af en ben blij dat je bij je verhaal blijft!!




Ervaring van R met helderziende Lili   Ervaring van R met helderziende Lili   Ervaring van R geplaatst op 9 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  een echte aanrader!
dank L




Ervaring van lin met helderziende Lili   Ervaring van lin met helderziende Lili   Ervaring van lin geplaatst op 20 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Zeer correcte info gegeven die zij niet kon weten. Een aanrader




Ervaring van Erika met helderziende Lili   Ervaring van Erika met helderziende Lili   Ervaring van Erika geplaatst op 18 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Hallo Lili, Dank voor wat je zei. Klopt helemaal en dank voor de mooie ondersteuning. Tot snel




Ervaring van L met helderziende Lili   Ervaring van L met helderziende Lili   Ervaring van L geplaatst op 14 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Hoi Lili,

Dank voor je mooie en treffende duiding vorige week.
En voor je ondersteuning in een even moeilijker moment
tot snel




Ervaring van Lin met helderziende Lili   Ervaring van Lin met helderziende Lili   Ervaring van Lin geplaatst op 6 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Het verleden zeer goed voorspeld. nu nog de toekomst laat het zeker weten

grts d




Ervaring van Danny met helderziende Lili   Ervaring van Danny met helderziende Lili   Ervaring van Danny geplaatst op 28 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Hartelijk bedankt voor het fijne gesprek

Liefs




Ervaring van Kriszta met helderziende Lili   Ervaring van Kriszta met helderziende Lili   Ervaring van Kriszta geplaatst op 23 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden