Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met helderziende Sharida   Ervaring van manuithetverleden met helderziende Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Je bent echt goed
X.




Ervaring van Desislava met helderziende Sharida   Ervaring van Desislava met helderziende Sharida   Ervaring van Desislava geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Heel erg bedankt voor je wijze raad, je hebt mij hiermee enorm geholpen.




Ervaring van Marion met helderziende Sharida   Ervaring van Marion met helderziende Sharida   Ervaring van Marion geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Bedankt om mijn ochtend goed te laten beginnen.
De twijfels kwamen op en die nam jij weg met je voorspelling.
Alles wat je voor de voorspelling wist te vertellen, was de pure waarheid. Dus er is geen twijfel mogelijk dat wat je hebt gezegd ook gaat gebeuren.
Nu alleen maar afwachten.
Dankjewel.
En ook voor je opgewekt onthaal. Er zijn er maar weinige hier die zo vrolijk en enthousiast klinken bij het opnemen van de telefoon.




Ervaring van J. met helderziende Sharida   Ervaring van J. met helderziende Sharida   Ervaring van J. geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Ik bel charida elke keer als ik een probleem heb ze is en heel positief iemand, elke keer zei ze mij dat er ging terug keer zijn van mijn ex na lange tijd is haar voorspelling uitgekomen, zeker aan te raden ,ze houd je ook niet onnodig aan de lijn DANK je wel charida voor je steun liefs francine.




Ervaring van francine met helderziende Sharida   Ervaring van francine met helderziende Sharida   Ervaring van francine geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve charida

Zoals je zei ,nog geen 10 min later was het er al sms.
Nu de afspraak wil deze persoon ook zoals je zei, hoe goed ben jij zeg voor mij een topper
Veel liefs.




Ervaring van Energieke dame met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida je bent een fantastische begrijpende vrouw je hebt me altijd de moed gegeven om verder te gaan, je consults zijn duidelijk en eerlijk, aan de telefoon een fijne stem rustgevend, je zegt zoals het is je bent een topper doe zo verder. Ben blij dat ik jou hier gevonden heb.




Ervaring van claes marleen met helderziende Sharida   Ervaring van claes marleen met helderziende Sharida   Ervaring van claes marleen geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hoi sharida
Was weer en leuk gesprek vermoedelijk zal het ene wel vlug gebeuren eerste contact.
De vorige keer heeft juist op de kop 1 uur geduurd voor het uitkwam straffe dame ben je en je ziet het zeer scherp
Bel je nog zeker terug
Energieke dame uit het buitenland.




Ervaring van Energieke dame uit buitenland met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida
Fijn dat ik je weer gesproken heb.Ik wil je weer bedanken voor al je wijze woorden en je je positieve hulp.Jij bent echt mijn drijfveer.Je ziet het iedere keer goed.Een top Vrouw.Ik spreek je weer snel.Veel liefs S.




Ervaring van San met helderziende Sharida   Ervaring van San met helderziende Sharida   Ervaring van San geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Vandaag Sharida 2 x gebeld, wat vertelde deze dame rake dingen. Stelde me gerust dat ik alles moest loslaten en zijn gangetje moest laten gaan ivm een man waar ik een soort chemie met had. Dus afwachten, je zei ook dat ik vrijdag zeker aan het werk ging zijn, en hiervan heb ik dan ook juist bevestiging van gekregen. Ga er dan ook met een gerust hart naartoe en laat de liefde open bloeien. Bedankt lieve dame.




Ervaring van Inge met helderziende Sharida   Ervaring van Inge met helderziende Sharida   Ervaring van Inge geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Fijn gesprek net.
Bedankt Sharida voor U Positieve energie.
Ik blijf er in geloven.
Mijn gevoel zegt ook hetzelfde.
Groetjes E.




Ervaring van E met helderziende Sharida   Ervaring van E met helderziende Sharida   Ervaring van E geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Vandaag gebeld met sharida en een van haar voorspellingen is al uitgekomen. Oef. Kijk uit naar de andere die ze heeft gedaan. Heel erg bedankt sharida om me gerust te stellen want ik was een stressbol vandaag. Alle sterren waard.




Ervaring van wendy met helderziende Sharida   Ervaring van wendy met helderziende Sharida   Ervaring van wendy geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Wat een lieve, aangename en begrijpende dame. Haar stem geeft je rust en ze is ook to the point. Haar beweringen zijn waar en voorspellingen komen ook uit.
Ik bel graag met haar en geloof in haar, ik vind instand terug de rust bij haar.
Bedankt alweer
A&G.




Ervaring van A&G met helderziende Sharida   Ervaring van A&G met helderziende Sharida   Ervaring van A&G geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met helderziende Sharida   Ervaring van L. met helderziende Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida ,
Ik heb geen woorden voor je , Ik heb best wel veel meegemaakt de laatste jaren en zonder dat ik je iets vertelde begong jij alles te zeggen wat er met mij gebeurt was en dat waren dingen die je totaal niet kon weten, je omschreef alles tot in de kleinste detail hoe straf is dat ni zeg ben sprakeloos .
Wat een gave ..




Ervaring van SA met helderziende Sharida   Ervaring van SA met helderziende Sharida   Ervaring van SA geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Op korte tijd heb ik U meerdere malen gesproken. U bent heel goed op voorspellingen, ook op zeer korte tijd, en komen uit. Dank je.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Vandaag hele duidelijke reading gehad. Weet duidelijk waar ze het over heeft.




Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, je bent mijn rots in de branding. Ik wil je nogmaals bedanken voor wat je allemaal voor me betekend hebt. Woorden zijn eigenlijk hier in tekort. Voor al het geduld en vertrouwen. Je advies,voorspellingen en je luisterend oor. Dat houd me op de been. Je bent een Topper. Ik bel je weer snel. Liefs S.




Ervaring van s met helderziende Sharida   Ervaring van s met helderziende Sharida   Ervaring van s geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, dank voor je mooie voorspellingen. Ze zijn allemaal uitgekomen. Ik heb eindelijk mijn soulmate gevonden en zit nu in de door mij zo lang gedroomde relatie. Bedankt voor al je steun en ik wens je nog heel veel mooie consulten toe.

Liefs.




Ervaring van M met helderziende Sharida   Ervaring van M met helderziende Sharida   Ervaring van M geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida ik wil je als eerste bedanken voor wat je voor mij betekend heb in 2019. Door jou steun en energie heb ik enorm veel hou vast gehad dit jaar. Ik wens jou een super 2020 toe en we zullen elkaar ook volgend jaar weer veel spreken. Je bent een geweldig zuiver medium. Een topper. Veel liefs S.




Ervaring van s met helderziende Sharida   Ervaring van s met helderziende Sharida   Ervaring van s geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida,
Bedankt voor het gesprek.
Credits waren op.




Ervaring van S met helderziende Sharida   Ervaring van S met helderziende Sharida   Ervaring van S geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met helderziende Sharida   Ervaring van ANS met helderziende Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, dank voor alles wat je mij vertellen kon. Je bent een lieve en zuivere vrouw. Die alles zeer goed kan verwoorden. Dank je wel en tot snel.




Ervaring van anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Ik kon het niet geloven maar je zei van de week dat ik dit jaar nog een baan zou krijgen. En ik heb na lang wachten gisteren de uitslag gehad. Ik heb weer een baan, begin dit jaar nog en ben superblij. Dank je.




Ervaring van A. met helderziende Sharida   Ervaring van A. met helderziende Sharida   Ervaring van A. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Heb je net gesproken.
Weer zo'n helder en duidelijk gesprek
met krachtige details.
Je bent een TOPvrouw en een super medium. Spreek je gauw weer. X.




Ervaring van Marie met helderziende Sharida   Ervaring van Marie met helderziende Sharida   Ervaring van Marie geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  sharida is een heel lieve vrouw die zich heel goed inleeft in elk probleem en goede raad geeft.
Na een gesprek met haar heb je weer
levensmoed en kun je vele zaken weer relativeren.
Dank je wel Sharida .onze gesprekken hebben mij erg geholpen. liefs van mij.




Ervaring van arijantji met helderziende Sharida   Ervaring van arijantji met helderziende Sharida   Ervaring van arijantji geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Gewekdige vrouw,sorry krediet was op .ik laat je zeker weten wie het word en bel je zeker nog .




Ervaring van Sonia met helderziende Sharida   Ervaring van Sonia met helderziende Sharida   Ervaring van Sonia geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Dankjewel voor je mooie woorden, uitleg over mijn vraag in het e-mail consult en de warmte waarmee je het brengt.




Ervaring van N met helderziende Sharida   Ervaring van N met helderziende Sharida   Ervaring van N geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida,Wat fijn die bevestiging over de liefde.Voelde heel goed om even te sparren,helaas kon ik niet meer bedanken vandaar via deze weg een Big Hug.X.




Ervaring van J met helderziende Sharida   Ervaring van J met helderziende Sharida   Ervaring van J geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieverd, ik heb je zojuist gesproken en verteld, dat je eerdere voorspelling is uitgekomen. Precies ook binnen de periode die je aangaf. Fijn ook om de huidige situatie weer besproken te hebben. Je bent echt een aanrader, tot later.




Ervaring van b met helderziende Sharida   Ervaring van b met helderziende Sharida   Ervaring van b geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Meer dan vijf sterren waard .




Ervaring van Lies met helderziende Sharida   Ervaring van Lies met helderziende Sharida   Ervaring van Lies geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Superfijn de gesprekken met jou Sharida, het voelt vertrouwt en als thuiskomen. Ik kan weer vooruit. Je bent echt een aanrader, blij met jou.
Liefs, van de andere dame met een fijne stem ; ).




Ervaring van B met helderziende Sharida   Ervaring van B met helderziende Sharida   Ervaring van B geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Zo lief, zo raak, zo eerlijk.wat een fijne vrouw. Alles wat je me voorspeld heb is uitgekomen. Dank je wel voor wie je bent. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden