Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sissy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met helderziende Sissy   Ervaring van Y. met helderziende Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy, je bent een lieve vrouw , het deed mij enorm goed om met jou te praten , ook dat mijn overleden papa dicht bij mij is ik kreeg tranen in mijn ogen toen je me dat vertelde, ik hoop dat het beter gaat met mijn dochter maar dan moet ze haar best doen op school zoals jij mij vertelde, er voor gaan.
Want ik ben boos op haar 2 jaar verloren aan de unief.
Bedankt sissy voor je steun.
Inge.




Ervaring van inge met helderziende Sissy   Ervaring van inge met helderziende Sissy   Ervaring van inge geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Waauw hoe je de persoon in kwestie omschreef bij haar karakter ongelofelijk zonder dat ik het je verteld had. Dus ik vertrouw op je voorspelling dat deze gaat uit komen. Je vertelde ook alles in snel tempo zodat je mij duidelijk niet aan de draai zou houden en je vertelde mij ook rustig te blijven 10 sterren waard.




Ervaring van Sabrina met helderziende Sissy   Ervaring van Sabrina met helderziende Sissy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met helderziende Sissy   Ervaring van Cindy met helderziende Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Net een heel goede Reading gehad. Voel mij echt opgelucht. Dank je wel voor de wijze woorden.




Ervaring van Rowena met helderziende Sissy   Ervaring van Rowena met helderziende Sissy   Ervaring van Rowena geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Top Medium. Zegt dingen die ze niet kan weten. Wil jij het ook ervaren? Bel Sissy. Namaste.




Ervaring van A. met helderziende Sissy   Ervaring van A. met helderziende Sissy   Ervaring van A. geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Deze dame is zeer goed, veel voorspellingen al uitgekomen. Een van de beste op deze lijn. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met helderziende Sissy   Ervaring van Ch. met helderziende Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, ik bel al een jaar met jou. Wat heb jij mij de afgelopen jaar goed geholpen. Je bent een geweldige medium. Je voorspellingen komen altijd uit. Jij bent meer dan 5 sterren waard. Geweldig mens. Liefs Rubia.




Ervaring van Rubia met helderziende Sissy   Ervaring van Rubia met helderziende Sissy   Ervaring van Rubia geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is vanaf de eerste minuut duidelijk in haar uitleg. Ze zegt waar het op staat.
Duidelijk en transparant. Ze is een super medium. Ik kan haar iedereen aanbevelen.




Ervaring van Marie met helderziende Sissy   Ervaring van Marie met helderziende Sissy   Ervaring van Marie geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Heel vlotte dame , zeer correct . Fijn gesprek , nu weet ik wat me te wachte staat . Dank je wel Sissy voor je hulp en een luisterend hoor . Groetjes valerie.




Ervaring van Valerie met helderziende Sissy   Ervaring van Valerie met helderziende Sissy   Ervaring van Valerie geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Na 11 jaar heb ik je gevonden. de meter van mijn dochter Kyra.

Ze zal blij zijn dat ze haar meter teruggevonden heeft.




Ervaring van FEYA met helderziende Sissy   Ervaring van FEYA met helderziende Sissy   Ervaring van FEYA geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Prachtig en geweldig consult gehad. Deze dame is echt goed. Kan mensen goed lezen en beschrijven zonder informatie. Ben benieuwd naar de uitkomst van de voorspellingen.




Ervaring van Ra met helderziende Sissy   Ervaring van Ra met helderziende Sissy   Ervaring van Ra geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Gister met je gesproken voor de eerste keer en ik vind je goed, correct en snel. Houdt je niet onnodig lang aan de lijn en zegt wat ze ziet, positief maar ook negatief. Je hebt er een fan bij, dank je wel, lieve Sissy.




Ervaring van C met helderziende Sissy   Ervaring van C met helderziende Sissy   Ervaring van C geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  in 1 woord FANTASTISCH. Ik belde je gisteren namiddag omdat ik een uurtje later op controle moest bij de arts van het fod en me wat zorgen maakte over zijn beoordeling. Je zei het komt in orde je zal net met de hakken over de sloot je rechten bekomen. En raad eens wat gebeurde, precies zoals je zei, 1 minuut voor ik het kabinet van de arts verliet zei hij ik geef je nog 1 punt extra zodat ik net in aanmerking kom om te krijgen waar ik recht op heb. Je had 100% gelijk. Je bent super precies in je voorspellingen en een echte aanrader. Hartelijk bedankt en een dikke 10 sterren waard.




Ervaring van Pascale met helderziende Sissy   Ervaring van Pascale met helderziende Sissy   Ervaring van Pascale geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  In een woord: GEWELDIG.
Dank u voor een fijn/prachtig consult.

Liefs, het meisje dat geen bruiloft wil.




Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R met helderziende Sissy   Ervaring van R geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Haar voorspellingen komen altijd uit.
Echt een lieverd en of ze een gave heeft? JA JA en nog is JA.




Ervaring van Nunu met helderziende Sissy   Ervaring van Nunu met helderziende Sissy   Ervaring van Nunu geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is een fantastische vrouw. helder, duidelijk en correct. Als ik vragen heb bel ik zeker weer.




Ervaring van Suzanne met helderziende Sissy   Ervaring van Suzanne met helderziende Sissy   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Je bent geweldigggggg. Ik heb al het vertrouwen weer terug. Ik weet dat je voorspellingen uit zullen komen.




Ervaring van Nunu met helderziende Sissy   Ervaring van Nunu met helderziende Sissy   Ervaring van Nunu geplaatst op 15 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  wauw wat een consultatie. Mijn jaar is dan mss slecht begonnen maar er komt dus licht aan het eind van de tunnel. Sissy dank je voor de toelichting. ik kijk al uit naar het goede verloop. Dank voor het luisterend oor en de goede raad. groetjes.




Ervaring van Conny met helderziende Sissy   Ervaring van Conny met helderziende Sissy   Ervaring van Conny geplaatst op 13 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve sissy, dank je voor je ondersteuning en je ware woorden. je had helemaal gelijk over wat je zei. want het is namelijk zo gebeurt zoals je melde en dit heeft me behoed voor veel ellende .thx.




Ervaring van L met helderziende Sissy   Ervaring van L met helderziende Sissy   Ervaring van L geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Bedankt lieve sissy .
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen :-). ben u heel dankbaar .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissi vertrouw ik helemaal op haar woord. Ze maakt me blij en heeft goede waarnemingen en al 1 voorspelling is uitgekomen. Nu afwachten op de volgende ik wil je aan iedereen aanraden om je eens op te bellen. Topvrouw dat Sissi is. Heel erg dank voor je bemoedigde woorden ze geven mij kracht.

Liefs Vlinder.




Ervaring van Vlinder met helderziende Sissy   Ervaring van Vlinder met helderziende Sissy   Ervaring van Vlinder geplaatst op 4 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, je bent echt geweldig. Elke keer weer weet je me gerust te stellen en sla je de spijker op de kop. Ik ben je echt dankbaar. Je bent een van de beste en aangenaamste op heel de site. Dikke knuffel.




Ervaring van Mengelmoesje met helderziende Sissy   Ervaring van Mengelmoesje met helderziende Sissy   Ervaring van Mengelmoesje geplaatst op 24 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Beste Diddy.
Heb je net gesproken. Je draait er niet omheen. Geweldige lieve vrouw. Laat je weten als het uitkomt.
Gr.




Ervaring van Sita met helderziende Sissy   Ervaring van Sita met helderziende Sissy   Ervaring van Sita geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy gesproken voor een second opinion gisteren en ze wist alles te bevestigen en ook te beschrijven hoe en wat en wat er gebeurt is . Je tips heb ik gelijk uitgevoerd en hoop dat dit gaat werken . Gr. L.




Ervaring van L met helderziende Sissy   Ervaring van L met helderziende Sissy   Ervaring van L geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Dank u wel lieve Sissy voor de hele fijne reading. ik hoop Terence snel te zien. zoals u daarnet zei.veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Sissy   Ervaring van Nathalie met helderziende Sissy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Hoi Sissy. Sorry credits waren op de valreep op. Dank je wel. Ik bel je straks nog wel even op.

Groetjes Maarten.




Ervaring van Maarten met helderziende Sissy   Ervaring van Maarten met helderziende Sissy   Ervaring van Maarten geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is 1 van de weinigen die tot nu toe het bij het juiste eind had. Haar voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen. Ze is heel duidelijk in haar uitspraken en wijkt er niet vanaf. Dat geeft rust en de moed om door te gaan. Ben heel benieuwd naar de uitkomst van deel 2. Een echte aanrader, Sissy geeft moed en sterkte.




Ervaring van Maria met helderziende Sissy   Ervaring van Maria met helderziende Sissy   Ervaring van Maria geplaatst op 31 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sis,wat ben je toch van grote klasse ,een groot Pluimske voor jouw van het tevreden leeuwtje X.




Ervaring van Leeuwtje met helderziende Sissy   Ervaring van Leeuwtje met helderziende Sissy   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Fotoreading laten doen bij haar. Alles wat ze zei van het eerste tot laatste klopte. echt straf amai.




Ervaring van Bert met helderziende Sissy   Ervaring van Bert met helderziende Sissy   Ervaring van Bert geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Beste Sissy,
paar maand geleden had ik jou gebeld, ik zat echt in een uitzichtloze situatie, mijn vriendin had gevoelens gekregen voor iemand anders, het zag er echt niet goed uit. we hadden samen iets opgebouwd een huis en samen een kind, ze stond op punt om te verhuizen. en toch zei je van in het begin het komt wel goed, er komt geen verhuis, er komt geen breuk tussen jullie, kon het nauwelijks geloven, en zie nu de voorbije week heeft ze ingezien dat het gras toch niet groener is aan de overkant. beste sissy dankzij jou ben ik er blijven in geloven, had het misschien opgegeven anders . van in het begin zat je er pal op. straffe madam, bedankt.




Ervaring van bert met helderziende Sissy   Ervaring van bert met helderziende Sissy   Ervaring van bert geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden