Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Medium lola, wat heerlijk spontane vrouw ben je toch en ziet veel wat je niet kan weten wat ook nog is uitgekomen zeker niet lang draderig daar hou ik van.
Zeker een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Pietsje met helderziende Lola   Ervaring van Pietsje met helderziende Lola   Ervaring van Pietsje geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny, weer tevreden en gerust gesteld opgehangen. Ken je al zo erg lang en je hebt altijd gelijk gehad in alles. Vertrouw er nu dus ook weer op dat je goed zit. Zeer goed medium. X.




Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne

Je hebt het zeer goed aangevoeld klopt. Zoals een bus.
Hopelijk krijg je wel gelijk met werk ????.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine,

Eindelijk had ik je gisteren te pakken, echter was de verbinding, van mijn kant uit slecht. De belangrijkste informaties die je hebt gegeven, hoorde ik gelukkig wel. Een hele positieve reading was het. Nu is het afwachten.

Liefs xxxx.




Ervaring van Seyhan met helderziende Sabine   Ervaring van Seyhan met helderziende Sabine   Ervaring van Seyhan geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Lieve Moni, mijn belminuten waren op. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Wie weet spreken we elkaar over een paar maanden nog eens.




Ervaring van S. met helderziende Moni   Ervaring van S. met helderziende Moni   Ervaring van S. geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Antoinette.




Ervaring van Antoinette van der Kaaij met helderziende Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij met helderziende Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Bedankt Adora voor je liefdevolle raadgevingen. Zeker die van de 10 affirmaties per onderwerp. XXX.




Ervaring van anoniem met helderziende Adora   Ervaring van anoniem met helderziende Adora   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine, je bent een hele lieve vrouw die me altijd gerust stelt, na elk gesprek. Ik bel je vaak met dezelfde vraag en je blijft altijd even vriendelijk. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van Ritu met helderziende Sabine   Ervaring van Ritu met helderziende Sabine   Ervaring van Ritu geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Vanavond een email consult van Romyna ontvangen, fijne en duidelijke uitleg. Romyna zit altijd er bovenop wat betreft tijd en het omschrijven van een persoon. Ze is een prachtig mens en ik kan haar nog zo vaak bellen met dezelfde vraag en blijf me altijd helpen hierin. Super vrouw.




Ervaring van L met helderziende Romyna   Ervaring van L met helderziende Romyna   Ervaring van L geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Toch even iets achterlaten voor je. Je hebt het zo goed gezien dat hij ridder op paard is. Het contact is op paar dagen tijd heel erg opengebroken. Dankzij jou. Je zei me dat ik hem zelf moest contacteren en morgen hebben we een afspraak. Fantastisch. Anderen op de lijn zeiden dat het niets ging worden. Jij zag het wel. Dikke pluim.




Ervaring van Saar met helderziende Sophia   Ervaring van Saar met helderziende Sophia   Ervaring van Saar geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique je bent gewoonweg geweldig.
Ik bel u heel veel en wat jij voorspeld komt ook altijd uit.
Je bent een echte topper.

Vele lieve groetjes Sandy.




Ervaring van Sandy met helderziende Monique   Ervaring van Sandy met helderziende Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora, heel heel veel dank voor het mooie gesprek dat ik met u heb gehad. Op korte tijd kon je op al mijn vragen antwoorden, zonder tijd te rekken. Jij bent de bovenste beste op deze lijn. Veel groetjes van een heel tevreden mens. Liefs R.




Ervaring van R met helderziende Adora   Ervaring van R met helderziende Adora   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, gisteren een gedeelte van uw voorspelling uitgekomen. Heb alle vertrouwen dat de rest ook goed gaat komen. Dankuwel.




Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met helderziende Kiki   Ervaring van M met helderziende Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merel
  Ervaring met helderziende Merel
  Bedankt merel. Het was er volledig op ,alhoewel u van de situatie niks wist. Heel verhelderend. Grt dame van vanmorgen die geexplodeerd was.




Ervaring van Rita met helderziende Merel   Ervaring van Rita met helderziende Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne is een lief en eerlijke vrouw, voelde mij goed aan en ze zij je gaat snel weer wat horen, pas op heeft ze ook gezegd kan ieder moment maar hou het op een week, Maar nog voor we klaar waren met het gesprek kwam er al bericht binnen. Magische dame en in goed contact met het universum. Hoop dat je nog veel mensen een magisch moment mag geven.
Dankjewel je bent een engel xxxxx.




Ervaring van Essie met helderziende Sanne   Ervaring van Essie met helderziende Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ongeveer begin dit jaar deed jij als enige een uitspraak over mijn relatie, waardoor ik totaal boos op jou was. Maar helaas was jouw uitspraak wel de enige juiste. Waarvoor ik je uiteindelijk enorm wil bedanken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique is zo'n lieve vrouw en geeft veel duidelijkheid. Vaker gesproken en heeft het bij het rechte eind. Veel met haar gelachen en geen vraag is haar te gek al stel je het vaker en welk vlak je de vraag ook stelt. Aantal dingen zijn al uitgekomen nu nog even op een paar dingen het afwachten en hoop dat dit ook gaat uit komen. Deze vrouw is het gesprek waard voor als je een eerlijk en oprecht consult graag wilt.




Ervaring van N met helderziende Monique   Ervaring van N met helderziende Monique   Ervaring van N geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Super lieve vrouw. Is super met haar voorspellingen, deze komen uit.




Ervaring van Linda met helderziende Cassandra   Ervaring van Linda met helderziende Cassandra   Ervaring van Linda geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Dag lieve Anny, hierbij de bevestiging van de gps dat deze er idd niet zat. Dit heb jij erg gord gezien gevoeld. Hopelijk komt het nu uit en goed met de man waar mijn hart ligt. Ik spreek je snel weer. Bedankt. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Anny   Ervaring van F met helderziende Anny   Ervaring van F geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk in 1 woord fantastisch. Straight to the point, no nonsense en geen onnodig rekken van de reading. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Lieve Tineke,

Ik bel u regelmatig en wil u bedanken voor al uw mooie readingen.voor uw geduld en lieve woorden.
U bent voor mij de beste. Als ik in de knoop zit, dan bel ik u. U geeft mij weer moed zodat ik weer vertrouwen krijg.
Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Sheri.




Ervaring van Sheri met helderziende Tineke   Ervaring van Sheri met helderziende Tineke   Ervaring van Sheri geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Het is niet altijd even eenvoudig maar dank zij uw steun blijf ik wel volhouden. Het gaat zoals u zei veel beter nu dat ik mijn grenzen aangeef. De oelewappers buiten de deur houden hahaha. Tot sprekens.




Ervaring van Denise G. met helderziende MB Rhais   Ervaring van Denise G. met helderziende MB Rhais   Ervaring van Denise G. geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Heel mooi dat u contact hebt kunnen leggen met mijn overleden zoontje. Ik heb Goddank mijn antwoorden. Dankjewel lieve Johannes. Ik heb eindelijk rust.




Ervaring van Natasja met helderziende Johannes   Ervaring van Natasja met helderziende Johannes   Ervaring van Natasja geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hey Anouk, nog niet zo lang geleden met jou gebeld over een persoon die ik zeer lief heb. Jij vroeg daarbij ook of er een kind was en ik zei nee. Maar deze week heeft hij me iets verteld uit het verleden. Je had dus volledig gelijk. Ik bel je hier nog eens over wanneer je bereikbaar bent.




Ervaring van Nathalie met helderziende Anouk   Ervaring van Nathalie met helderziende Anouk   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Beste Lili, ik sprak je deze morgen over mijn mama, je zei me het zal half januari volgend jaar gebeuren als het zover is dan laat ik het je weten, echt ik hoop dat het in orde komt voor mij.
Dat mijn droom mag uitkomen, ik ben echt benieuwd.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Lili   Ervaring van Inge met helderziende Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Eerste wat Barthie vroeg was of de persoon waar ik gevoelens voor heb in het buitenland woonde; ja. We zitten in een lastige situatie, maar ik vertrouw erop wanneer de tijd rijp is dat we hier uitkomen. Ook fijn om te horen dat alles op het gebied van het werk goedkomt. Nogmaals dank.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta,
Wat een geweldig gevoel is het om met u te communiceren.
Je zat er helemaal bovenop. Nu naar het 2de deel daar heb ik nu ook vertrouwen in.
BR dankt u.




Ervaring van Br. met helderziende Vitta   Ervaring van Br. met helderziende Vitta   Ervaring van Br. geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esmay
  Ervaring met helderziende Esmay
  Lieve Esmay,

Ik had je net aan de telefoon en helaas waren mijn credits op.
Je bent echt een lieverd. Ik zal mijn best gaan doen om dit verhaal weer goed te krijgen.

Veel liefs,

Je weet wel wie.




Ervaring van anoniem met helderziende Esmay   Ervaring van anoniem met helderziende Esmay   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  Gelijklopend met de andere kleine schare van goede mediums. Zonder op voorhand wat te weten. Dus naar haar bellen of mailen is het honderd procent waard.




Ervaring van ChrChr met helderziende Erika   Ervaring van ChrChr met helderziende Erika   Ervaring van ChrChr geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Poppy-Jo
  Ervaring met helderziende Poppy-Jo
  Poppy Jo

Ik heb je al meerdere keren gebeld, omdat je heel correct bent en niet alleen de goede dingen verteld.
Telkens komt het ook uit binnen een korte tijd, waarvoor mijn dank.
Voor mij ben je een toppertje.
Bedankt om telkens weer dat vertrouwen te geven.




Ervaring van Je weet wel .... met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van Je weet wel .... met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van Je weet wel .... geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Lieve Esterella ,

Met 1 woord kan ik je beschrijven gewoon
TOP ..
Je zat er bonk op .
Merciekes om mij terug dat vertrouwen te geven zodat ik verder kan .

grts
I xxx.




Ervaring van I met helderziende Esterella   Ervaring van I met helderziende Esterella   Ervaring van I geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Krisha
  Ervaring met helderziende Krisha
  Krisha
ik heb je beloofd om iets te schrijven voor jou dat het uit was gekomen.
En het is ook uitgekomen. YES zo geweldig is dit, en jij zei het me steeds telkens weer en ik elke keer maar zeggen nee ik geloof het niet meer, en toch had je gelijk, ik o zo blij nu en ook met jou.




Ervaring van eim met helderziende Krisha   Ervaring van eim met helderziende Krisha   Ervaring van eim geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  Gelijklopend met de andere kleine schare van goede mediums. Zonder op voorhand wat te weten. Dus naar haar bellen of mailen is het honderd procent waard.




Ervaring van ChrChr met helderziende Erika   Ervaring van ChrChr met helderziende Erika   Ervaring van ChrChr geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Mijn lieve Salina, gewoon goed.Je had het gewoon goed gezien in de kaarten. Je zag een verhuizing liggen en dat is inderdaad het geval. Echt super goed van je. Je bent echt een kanjer, echt mijn kanjer. Een hele dikke knuffel voor jou lieve Salin. Je grootste fan :)).




Ervaring van Salinafannetje met helderziende Salina   Ervaring van Salinafannetje met helderziende Salina   Ervaring van Salinafannetje geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden