Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met helderziende Thaiis   Ervaring van Kat met helderziende Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met helderziende Donna   Ervaring van A.S met helderziende Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met helderziende Monique   Ervaring van Vidjai met helderziende Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Paloma heeft bij mij altijd gelijk gehad. Ik was iemand die heel ongeduldig was maar door Paloma's inzicht ben ik op de juiste manieren stappen gaan zetten waardoor ik mijn doelen bereikt. Paloma jij bent echt goed thanks en tot gauw liefs K.




Ervaring van K. met helderziende Paloma   Ervaring van K. met helderziende Paloma   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met helderziende Niamh   Ervaring van Evi met helderziende Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Wat een mooie diepgaande reading. Echt geweldig, ben super tevreden.




Ervaring van Bloemmm met helderziende Valentine   Ervaring van Bloemmm met helderziende Valentine   Ervaring van Bloemmm geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met helderziende Karine   Ervaring van T.T.M. met helderziende Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Danie
  Ervaring met helderziende Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met helderziende Danie   Ervaring van Sophie met helderziende Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Wauw de moeite waard zeker een aanrader.
Ben al een heel stuk wijzer volgende x een langer gesprek.

Wil u bedanken voor al uw adviezen en inzichten kan ik echt wat mee tot gauw.

De hartelijke groeten,
S.




Ervaring van S met helderziende Yoshua   Ervaring van S met helderziende Yoshua   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met helderziende Donna   Ervaring van Marijke met helderziende Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Topman.




Ervaring van V met helderziende Johan   Ervaring van V met helderziende Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dunia
  Ervaring met helderziende Dunia
  Lieve Dunja, heb je gesproken over mijn wens, werk/opleiding en mijn HSP zoon. Je hebt mij bijzonder gerust gesteld en wat je zei was echt treffend. Dank daarvoor.




Ervaring van Adrienne met helderziende Dunia   Ervaring van Adrienne met helderziende Dunia   Ervaring van Adrienne geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dunia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met helderziende Monique   Ervaring van Mira met helderziende Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Coby
  Ervaring met helderziende Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met helderziende Coby   Ervaring van S met helderziende Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met helderziende Richard   Ervaring van muzikatje met helderziende Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle ik bel jen al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen, je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met helderziende Christelle   Ervaring van Sabine met helderziende Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Super lief altijd oprecht veel begrijp en geduld en echt een engel. Liefs R.




Ervaring van R met helderziende Morgane   Ervaring van R met helderziende Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met helderziende Anne   Ervaring van S met helderziende Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petra
  Ervaring met helderziende Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met helderziende Petra   Ervaring van S met helderziende Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met helderziende Mathilda   Ervaring van Hakima met helderziende Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met helderziende MB Rhais   Ervaring van V met helderziende MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met helderziende Mina   Ervaring van S met helderziende Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arwen
  Ervaring met helderziende Arwen
  Wil jou sterren geven maar kom niet toe met vijf sterren. Je bent nieuw op de lijn maar zeker een meerwaarde. Hoe duidelijk jij alles ziet, zelfs dat ik last heb van mijn schouder. wow. Een krak in je vak. Nu hopen dat alle voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel om alles zo te verduidelijken en je geduld en mij zo gerust te stellen. Je bent een zeer vriendelijk en lieve vrouw.




Ervaring van Anoniem met helderziende Arwen   Ervaring van Anoniem met helderziende Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met helderziende Richard   Ervaring van Carina met helderziende Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met helderziende Gunter   Ervaring van S met helderziende Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  Heel snel een antwoord gekregen op mijn email er zijn al dingen uitgekomen en hopelijk komt deze maand de andere ook uit n zeer goed medium, een echte aanrader bedankt erika, je hoor nog van mij .




Ervaring van Sonia met helderziende Erika   Ervaring van Sonia met helderziende Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jarno
  Ervaring met helderziende Jarno
  Dank je wel Jarno ,
het was een spiegel die ik nodig had en je geeft me erg veel positieve energie door de kracht bij me zelf te leggen.
Ik bel snel nog eens terug.




Ervaring van angelique met helderziende Jarno   Ervaring van angelique met helderziende Jarno   Ervaring van angelique geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Liefst Cassandra. Ongelooflijk hoe jij haarfijn voorspelt. Voor mij ben de beste van de lijn. Steeds een luisterend oor en altijd juist. Mensen bel haar en ondervind haar talent. Ik ben fan. Chris.




Ervaring van Chris met helderziende Cassandra   Ervaring van Chris met helderziende Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petra
  Ervaring met helderziende Petra
  Petra jij bent ongelofelijk goed.
Nog voor dat ik iets zij wist jij welke vraag ik jou ging stellen. Jij krijgt veel informatie door en geeft goede adviezen.
Nogmaals bedankt en tot bels.




Ervaring van Z V met helderziende Petra   Ervaring van Z V met helderziende Petra   Ervaring van Z V geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met helderziende Sissy   Ervaring van Y. met helderziende Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra is de enige medium die mij alles heeft verteld. Ze heeft alles gedetailleerd verteld over mijn situatie en de hoe de personen er uitzien. Ze is tien sterren waard.




Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden