Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Emma
  Ervaring met helderziende Emma
  U bent een hele lieve, rustige vrouw. Het voelde meteen vertrouwd en fijn om mee te praten. Bedankt voor het mooie gesprek en ik hou u op de hoogte van alle vorderingen. En hopelijk gaat de nieuwe job gauw komen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Emma   Ervaring van Anoniem met helderziende Emma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met helderziende Richard   Ervaring van Rishma met helderziende Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een fantastisch gesprek heb ik met u gehad. U had exact de juiste omschrijving vd mensen uit m n verleden en omschreef mijn dierbare zoons precies zoals ze zijn. Ik weet nu ook zeker dat ik het goede pad bewandel en mag het oude negatieve achter me laten. Qikyra, nogmaals dank En tot hoor ns. X.




Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Vanmorgen heb ik mina gesproken, wat een geweldige medium, bemoedigend en hoopvolle voorspelling, een aanwinst op de lijn.
Ik bel je gauw weer een dikke xxxxx Joy.




Ervaring van Joy met helderziende Mina   Ervaring van Joy met helderziende Mina   Ervaring van Joy geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met helderziende Mathilda   Ervaring van Sel met helderziende Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Seonah
  Ervaring met helderziende Seonah
  Beste seonah. had je juist aan de lijn. Ik vond het een super gesprek en je voelde mijn situatie heel goed aan.
Je hebt me gerust kunnen stellen en zal zeker niet opgeven. dank je wel en ik bel je zeker nog eens op.




Ervaring van Sarah met helderziende Seonah   Ervaring van Sarah met helderziende Seonah   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel Petrus voor het zo eerlijke en heldere consult rond mijn werksituatie.




Ervaring van sara met helderziende Petrus   Ervaring van sara met helderziende Petrus   Ervaring van sara geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin heb geobserveerd over de persoon ,en je heb gelijk zeg .heel goed van je en er is iets uit gekomen .ik kan nu er iets mee doen thx ik blijf je bellen tot volgende keer en
gesprek met u was heel goed .

B R.




Ervaring van B  R met helderziende Rin   Ervaring van B  R met helderziende Rin   Ervaring van B R geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Sorry Sorry Gunter nooit heb ik in de gaten gehad dat ik de sterretjes moest aan klikken ten onrechte kreeg je daar door er maar 3 .

Bij deze de 5 sterren die je echt verdient , meer dan dat verdien je met je mooie gave.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa ziet hetgeen dat er speelt bijzonder juist. Bij mijn oudste zoon zag ze dat hij zou slagen maar dat het om 2 vakken zou spannen. Dat klopte exact, hij heeft een her moeten doen en is uiteindelijk geslaagd.




Ervaring van O met helderziende Tessa   Ervaring van O met helderziende Tessa   Ervaring van O geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess 1 woord top. Zo veel mediums gesproken, maar zij heeft in alles verheldering gegeven, aanrader.




Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Dag Mathilda,

ik heb je zonet gesproken, je wist rust te brengen en kwam duidelijk over.
Momenteel zit ik in een groeiproces waar ik veel uit ga leren.
wat er verder komen zal zal wel duidelijk worden als het komt.
lk ben alvast benieuwd naar wat er me te wachten staat.
bedankt
karolien.




Ervaring van karolien met helderziende Mathilda   Ervaring van karolien met helderziende Mathilda   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Ik had deze dame eerder gesproken, en ik vind haar zo goed en zuiver. Bedankt van Carolien.




Ervaring van Carolien met helderziende Mathilda   Ervaring van Carolien met helderziende Mathilda   Ervaring van Carolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter.

Dank je wel voor het mooie en bijzondere gesprek, je ben een fijn medium en mens om mee te praten. Zo zuiver en oprecht vind je maar weinig, je bent een TOPPER GUNTER.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patricia
  Ervaring met helderziende Patricia
  Patricia is top. Ziet dingen juist, lief eerlijk en zeer geduldig.
Neemt je serieus.

Een aanrader.

Dankjewel Patricia voor je super geduld en je uitgebreide antwoorden. xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Patricia   Ervaring van Karin met helderziende Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met helderziende Mathilda   Ervaring van J. met helderziende Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Top vent , eerlijk en oprecht en helpt me al voor een zeer lange periode. niks geen valse beloftes en houd je niet langer aan de lijn dat nodig Is .




Ervaring van L met helderziende Gazali   Ervaring van L met helderziende Gazali   Ervaring van L geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilda is geweldig. Bel haar.
Ik kreeg zelfs een boodschap van mijn overleden oom. Echt heel bijzonder.




Ervaring van B met helderziende Mathilda   Ervaring van B met helderziende Mathilda   Ervaring van B geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Dag lieve schat. Dank u voor uw consult. Ik zal zeker doen wat u adviseerd. Het gaat nu rustig tussen hun. Ik heb ze gekalmeerd. En voorlopig blijft ze hier. Ze missen elkaar wel want ze is nu ergens anders maar ze is best verdrietig geweest. En hij vind het ergens zielig voor haar. Ik heb het wel voor elkaar dat ze gewoon hier kan komen en niemans is boos meer. Ik ga precies doen wat u zegt. Super dank voor alles. We houden contact ok. Veel liefs San. B.




Ervaring van San. met helderziende Gunter   Ervaring van San. met helderziende Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Marco je bent een top medium , je ziet de dingen die er zijn. en jou voorspelling
komen ook wel uit dus je gaat mij nog terug horen .als ik nog met iets zit
ik raad dan iedereen aan om Marco te bellen.




Ervaring van anomiem met helderziende Marco   Ervaring van anomiem met helderziende Marco   Ervaring van anomiem geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met helderziende Gunter   Ervaring van Vrouw met helderziende Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Wat ben ik blij dat ik U mag spreken.
U bent thuis in
alles wat ik U vraag .U brengt het op zo een fijne, aangename manier ,en waar .
ONGELOOFWAARDIG.
U gaat nog zeker van mij horen ,weet dat ik U hulp nog zeker nodig heb .
Graag tot horens
Dankje.




Ervaring van onbekend met helderziende Sid   Ervaring van onbekend met helderziende Sid   Ervaring van onbekend geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne brengt je bij jezelf .en belooft geen gouden bergen. maar is realistisch en helpt je te helen.




Ervaring van Ria met helderziende Anne   Ervaring van Ria met helderziende Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Nog een aanvulling op wat Tessa begin juni zei: een collega doet zich anders voor omdat ze jaloers is. Dit is uitgekomen en nu in volle gang. Wederom een bevestiging. Nu nog het laatste dat ze zei over de liefde en dan is het lijstje afgewerkt.




Ervaring van Sarah met helderziende Tessa   Ervaring van Sarah met helderziende Tessa   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Net een gesprek gehad met Mathilde. De verbinding was niet zo goed maar ze gaf wel enkele rake dingen mee. Ik ben tevreden.




Ervaring van Sarah met helderziende Mathilda   Ervaring van Sarah met helderziende Mathilda   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Altijd sta je voor me klaar.
Je biedt steeds een luisterend oor.
Ik kan altijd bij jou terecht.
Bevestigen en voorspellingen komen altijd uit.
En daar bedank ik je nu voor.

Toch blijft S. in mijn kaarten terug komen,en toch blijf ik benieuwd.

We blijven in contact, en tot snel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Whauw mooi gesprek, heel bijzonder ben jij.
Dank voor het gesprek.
Groeten,
Frank
.




Ervaring van Frank met helderziende Karlien   Ervaring van Frank met helderziende Karlien   Ervaring van Frank geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden