Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met helderziende Marie   Ervaring van Sarah met helderziende Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Dank je. Was fijn jou klare kijk zonder te vervagen, duidelijk te voorspellen. Bea.




Ervaring van Bea met helderziende Karlien   Ervaring van Bea met helderziende Karlien   Ervaring van Bea geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met helderziende Mari Elena   Ervaring van Z. met helderziende Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met helderziende Esterella   Ervaring van K met helderziende Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  Beste Han, dankjewel voor je heldere reading en uitleg. Af en toe fijn om vertaald te krijgen wat er intern al geleefd wordt. Je reading voelt puur, helder en to the point.
Dank daarvoor Geraldine.




Ervaring van Geraldine met helderziende Han   Ervaring van Geraldine met helderziende Han   Ervaring van Geraldine geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met helderziende Nima   Ervaring van L met helderziende Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met helderziende Joke   Ervaring van Chris.C met helderziende Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met helderziende Odette   Ervaring van Jolanda met helderziende Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met helderziende Petrus   Ervaring van Pkinne met helderziende Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cleo
  Ervaring met helderziende Cleo
  Het is niet voor niets dat je moeilijk te bereiken bent, wat een topper ben jij. Alles wat je gezien hebt of verteld heeft zijn uitgekomen, vandaar dat ik steeds weer beroep doe op je adviezen. Geen gezeur of flauwe kul, altijd recht op de man/vrouw af. Als je haar nog niet gesproken hebt, dan moet je een keer proberen, zorg dat je goed zit, anders val je van je stoel af. Topper. Cleo.




Ervaring van V. met helderziende Cleo   Ervaring van V. met helderziende Cleo   Ervaring van V. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cleo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met helderziende Esterella   Ervaring van E. met helderziende Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maddy
  Ervaring met helderziende Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met helderziende Maddy   Ervaring van Jack met helderziende Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met helderziende Sanne   Ervaring van Sam met helderziende Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt voor je zuivere readings. je eerlijkheid en je oprechtheid. Alles wat je voorspeld komt uit altijd bij het juiste eind. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, mijn steun en toeverlaat haha, nee serieus, duidelijke antwoorden op vragen en altijd met veel feeling voor de situatie.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met helderziende Aurora   Ervaring van Esmeralda met helderziende Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Wouw Moniqeu wat ben jij super goed heb je meerdere keer aan de lijn gehad en telkens is het tot nu toe uit gekomen. tot op de dag wat u voorspelde echt een aan rader zal je zeker nog veel bellen. SUPERxx.




Ervaring van Jes met helderziende Monique   Ervaring van Jes met helderziende Monique   Ervaring van Jes geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met helderziende Monique   Ervaring van Helena met helderziende Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met helderziende Thaiis   Ervaring van Ria met helderziende Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met helderziende Mathilda   Ervaring van Nicol met helderziende Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met helderziende Sanne   Ervaring van Johanna met helderziende Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Hoe doe je dit toch, lang niet gesproken. en toch weet je wie ik ben. Hoef niets te zeggen, jij vertelt mij dingen , die je al heel lang geleden vertelde. Ik weet niet hoe je dat doet. Maar ik stond aan de vloer genageld. Gewoon ongelooflijk.




Ervaring van ´ongelooflijk´ met helderziende Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ met helderziende Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Danie
  Ervaring met helderziende Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met helderziende Danie   Ervaring van Ilse met helderziende Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met helderziende Lineke   Ervaring van H met helderziende Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  We wachten geduldig af, tot nu toe heeft Meine het altijd juist met zijn voorspellingen. Ik heb super veel vertrouwen in jou. Ik zal rustig blijven wat je me adviseert, ik hou je op de hoogte. Bel deze lieve man op en het komt uit alles wat hij ziet en voelt. Prachtig.




Ervaring van roos met helderziende Meine   Ervaring van roos met helderziende Meine   Ervaring van roos geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Heel goed medium. wow, ze is super goed in haar waarnemingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik zal je op de hoogte houden. Veel bewondering voor je kwaliteiten. Is het bellen zeker waard.
Liefs, Ram.




Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  sorry monique verbinding werd verbroken moest zo zijn denk ik. dank je wel voor je mooi uitleg. dankbaar voor de zon en de wereld liefs .g.




Ervaring van Geralda met helderziende Monique   Ervaring van Geralda met helderziende Monique   Ervaring van Geralda geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabriella
  Ervaring met helderziende Gabriella
  Gabriella gaf mij inzichten en goede raad. Wist zaken die ik niet hoefde in te brengen. Rustige vrouw en echt belangstellend.




Ervaring van jannigje met helderziende Gabriella   Ervaring van jannigje met helderziende Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.




Ervaring van Anoniem Y met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem Y met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem Y geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden