Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.nl


  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Consultatie met gratis helderziende Aurora

Home


Helderziende Aurora - Relatiecoach Gratishelderzienden.nl
 

Bel of e-mail met gratis helderziende Aurora

 
Medium - Aurora Medium     0900 09 75     (90 cpm)
Relatiecoach - Aurora Relatiecoach    0903 416 46   (150 cpm)
Spirituele coach - Aurora Spirituele coach   Pincode gratis helderziende Aurora  Pincode: 2576


Ik ben Aurora heldervoelend, wetend, horend medium spiritueelcoach en relatiecoach. Ik werk met een specifieke vraag het beste, en heb alleen een naam nodig en kan dit meer verdieping geven door diverse kaartleggingen o.a tarot en engelenkaarten, de kaarten leg ik op diversen levensgebieden. Tevens Heb ik ruime ervaring op gebied van tweelingzielen en soulmates. Mijn specialisaties zijn. Relatie Coaching. Hsp - coaching, high sensitive serson, hooggevoelig zijn en alles wat daar bij komt kijken. Twinflame en Soulmate Coaching en verdieping. Burnoutcoaching. Fotoreading. Email consult. Verder werk ik o.a met de wet van aantrekking en affirmaties en Spiegel werk om je zo de beste handvaten te kunnen aanreiken om weer vooruit te kunnen. Ik help je graag op weg om meester te worden over je eigen leven. Ik ben er ook voor je als je een luisterend oor nodig hebt. Samen komen we er zeker uit. Mocht Je me even niet treffen maak dan gerust een afspraak, onder het kopje bel verzoek op de site dat kan plaats vinden savonds na 19:30 uur. Tot Horens of tot Mails, Warme groet, Aurora.


Spreektalen:

 
 
gratis account Plaats gratis verzoekStuur foto Stuur e-mail
 


 
Agenda gratis helderziende Aurora
 

Persoonlijke agenda gratis helderziende Aurora op gratishelderzienden.nl

 

Jul 2019

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Een dag aangeduid met een = dag dat gratis helderziende Aurora heeft aangegeven beschikbaar te zijn op gratishelderzienden.nl.
 
     

  Ervaringen over gratis helderziende Aurora Plaats zelf een ervaringErvaringen van gratis helderziende Aurora
  Aurora
  Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.
Getuigenis van Anoniem voor gratis helderziende Aurora     Ervaring van Anoniem op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van gratis helderziende Aurora
  Aurora
  Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.
Getuigenis van Diana voor gratis helderziende Aurora     Ervaring van Diana op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van gratis helderziende Aurora
  Aurora
  Dank je wel voor je mooie legging.
bel je gauw terug. super.
Getuigenis van Wendy voor gratis helderziende Aurora     Ervaring van Wendy op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van gratis helderziende Aurora
  Aurora
  Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.
Getuigenis van Stephanie voor gratis helderziende Aurora     Ervaring van Stephanie op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van gratis helderziende Aurora
  Aurora
  Aurora is geweldig. Zij is de persoon die jou echt vooruit helpt. Haar inzichten zijn heel precies. Ze voelt haarfijn aan wat jij als persoon nodig hebt. Ik ben haar heel erg dankbaar :-).
Getuigenis van Laure voor gratis helderziende Aurora     Ervaring van Laure op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van gratis helderziende Aurora
  Aurora
  Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.
Getuigenis van Stephanie voor gratis helderziende Aurora     Ervaring van Stephanie op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  

 

       
  Copyright © 2008 - 2019 Gratishelderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden